[X]

Fii la moda, fii speciala!

Fii prima care afla toate noutatile:
    •    cele mai noi colectii de la designeri celebri
    •    promotiile saptamanii
    •    oferte speciale, mega reduceri


NEWSLETTER*

*Dupa inscriere te poti dezabona oricand
[X]
Programeaza-te pentru o proba sau Cere Oferta
Numele si Prenumele *
Mesaj/Detalii *
Email *
Telefon
Cand doresti programarea?

Pentru a deveni unul dintre clientii fericiti ai magazinului Altesse Concept Store este mai mult decat simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos:

1. Dati un click pe articolul preferat, selectati marimea si cantitatea dorita, iar apoi apasati butonul "Adauga in cos".

Categorii Produse

Cos Cumparaturi


2. Apasati "Finalizare comanda", iar in partea de jos a Cosului de Cumparaturi, va puteti autentifica (in mod normal sau utilizand Facebook), va puteti inregistra sau puteti utiliza optiunea Comanda Rapida.

Comanda Rapida

Daca sunteti autentificat, va apare metoda de plata cat si adresele de Livrare, respectiv Facturare.

Finalizare Comanda

Dupa ce ati facut alegerea dorita apasati "Continuati", iar in fereastra urmatoare primiti toate detaliile completate de dumneavoastra, costul total cat si costul de transport. Daca sunteti de acord, trebuie sa apasati "Finalizare Comanda".

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu sunt luate in considerare!

 

Hai la cumparaturi!

 

CUM PLATESC?

Poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie, prin card sau prin card in sistem de rate fara dobanda.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin TNT sau Fan Courier, in 24 ore de la plasarea comenzii, respectiv confirmarea platii sau prin Posta Romana in 3 zile lucratoare.

Costul de livrare TNT sau Fan Courier a produselor incepe de la 15 de lei.

Costul livrarii produselor prin Posta Romana este de 10.00 lei.

Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea produselor in Romania este gratuita.

Costul transportului este calculat si afisat in sumarul comenzii, inainte de finalizarea comenzii dvs.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Livram si in afara Romaniei.


 

POLITICA DE RETUR

"Consumatorul are dreptul sa de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris.

Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Altesse Concept Store va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc.

 Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar  (specificat de client in notificarea scrisa) !

"Clienti" sau "consumatori" sunt doar persoane fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
  Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Altesse Concept Store.

 NU se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientelor!

 Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Altesse Concept  Store nu sunt considerate comert prin contract la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.